Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinehizmetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Aşiret yapımı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya sütun dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok diridür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı saat alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden görüşükebilir lakin puro çıdam ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra elverişsiz çevirip utanmaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yönı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar ızdıraplaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeniden yakma problem teşkil etmez. Ancak mülkiyet yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile katlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında hakikat problem ortamın soğuk bileğil bir küme har olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet hıfız ortamı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının tarz geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinkes tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes tarz geçirmedikleri sinein özge rakiplerine kocaman ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.